Hoe wimper extensions te gebruiken

Wimperextensions Middelburg

 

Met de vooruitgang in de technologie komt de veiligheid verbeteringen en het beste van alles – veiligheid extensies! Voor degenen die hebben kortere of dunnere wimpers, kunt u in staat zijn om de look die u wenst te bereiken door het gebruik van wimper extensies. Het voordeel van wimperextensions is dat ze er veel natuurlijker uitzien. Bovendien kunt u ze gemakkelijk stylen.

Er zijn in principe twee methoden om een wimper te bevestigen. De meest traditionele is die van lijm of tape. Wimper extensions die zijn geplakt of getaped zijn schattig, maar een beetje rommelig. Deze wimpers echter, zijn probleem. Wanneer deze extensions worden geplakt blijven ze eigenlijk niet zitten. Om te blijven leven, moet de wimper extensie constant Check deze eenvoudige tips om veilig te blijven tijdens het poseren.

Tip 1- Maak uw extensions schoon voordat u ze aanbrengt. Uw wimpers moeten schoongemaakt worden omdat de lijm die gebruikt wordt bij de extensions reinigingsmiddelen bevat. Door alle schoonmaakmiddelen uit de extensions te verwijderen, kunt u de levensduur van de wimperextensions verbeteren.

Tip 2-Vind de beste wimper extension lijm. Wimperlijm is er in verschillende prijsklassen en u moet weten waar u het moet kopen. Praat met de oogspecialist in de schoonheidsspeciaalzaak over kant wimperlijm. De Q-tip is het werkzame bestanddeel van de lijm. Deskundigen adviseren dat Q-tips worden gebruikt om oog make-up aan te brengen en werkt net zo goed als de professioneel zelfklevende extensies.

Tip 3- Kies een geschikte stijl voor uw extensies. Voeten en handen zijn er niet in dezelfde maten, dus wanneer u de Q-tip koopt, probeer dan de maat te kiezen die bij uw voeten past. Als het te klein is, zal het moeilijk zijn om de extensies aan te brengen en als het te groot is, zal de Q-tip niet in staat zijn om uw voeten helemaal te bedekken.

Tip 4- Werk met de lijm. De meeste Q-tip wimpers zijn gemaakt van een lichte en hittebestendige kunststof. Wanneer u de wimper op uw ogen aanbrengt, is het gebruik van een Q-tip vergelijkbaar met het aanbrengen van valse wimpers. U spreidt de wimpers en houdt ze ongeveer 60 seconden op hun plaats. U zult er zeker van zijn dat de lijm genoeg tijd heeft om op te warmen voordat u de extensions verwijdert. Voor ogen zoals de jouwe, blijft de wimper ongeveer 90 seconden op zijn plaats.

De meeste Q-tip extensies zijn gemaakt van enkele strengen van synthetisch haar dat is gebogen om een natuurlijke wimper te repliceren. Er zijn verschillende soorten Q-tip extensies die beschikbaar zijn in de huidige schoonheid aanbod winkels. Kies het type dat voor u geschikt is. Voor meer informatie kunt u altijd uw stylist vragen om u een meer unieke Q-tip wimper te geven die er meer … natuurlijk uit zal zien. ipe

Tip 5- Borstel voordat je het aanbrengt. Een ding dat iedereen die Q-tips gebruikt moet weten is dat de lijm van een koude temperatuur naar bijna kamertemperatuur gaat. Koud is geen goed idee bij het aanbrengen van warmtegevoelige lijmen. Warm is daarentegen veel acceptabeler. Het beste is om de lijm eerst op de wimper aan te brengen, een paar seconden te laten zitten en het er dan af te borstelen. Dit geldt ook voor het aanbrengen van oogschaduw. Terwijl de ogen kunnen wennen aan schaduw, kunt u een paar keer eyeliner aanbrengen om het een meer gedefinieerde look te geven.

Lees meer:

Wenkbrauwen Middelburg

Nagelstyliste Middelburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.