Videospelletjes

Game event

 

 

 

 

 

 

 

 

game events zijn tegenwoordig overal. Thuis, op de computer, op de mobiele telefoon, zelfs in de klas, videospelletjes zijn niet meer weg te denken uit de jeugd van tegenwoordig. Het is een van de meest lucratieve markten aan het worden, waar miljarden in geïnvesteerd wordt, en de toekomst ziet er rooskleurig uit. Helaas is het een concurrerende markt en de meest succesvolle bedrijven in de geschiedenis hebben altijd de neiging gehad degenen te zijn die er het best in slagen de klant een ervaring te bieden die hem naar meer doet verlangen.

… Maar wat gaat de klant eraan doen, en vooral wanneer de klant vaak degene is die het spel speelt, is hij dan in staat om zoveel mogelijk videospelletjes te spelen? De klant zal alles kopen wat hem die ervaring kan bieden en zal waarschijnlijk ook elk videospel kopen dat van die ervaring profiteert. Daarom werden in de beginjaren de meeste consolegames voor de computer ontworpen met een of andere combinatie van graphics en gameplay.1 Maar naarmate de computertechnologie vorderde, kwamen er snellere CPU’s, betere graphics, random access memory, laadschermen en 3D-gameplay. Browserspellen weken nooit af van de basis van de gameplay. Maar vandaag, met de groei van de gemeenschap van online gamers, is er een toename van het aantal opties voor videospellen, hoewel de eenvoud van flash gameplay heeft gezorgd voor een toename van het aantal aanpasbare spellen.

… En de spelgemeenschap is gegroeid, waardoor er meer spelopties, platformen en multiplayeropties zijn gekomen. Van theascarstartale.com op 21 februari 2004, tot theFish and CAR Customizing Game van 30 oktober 2007, hebben browsergames aan populariteit gewonnen. Ze kunnen gespeeld worden als single- of multi-player games, met ad-gebaseerde games en aangepaste games, gebaseerd op de specifieke game markt. Het kunnen onafhankelijke spellen zijn of spellen die gehost worden op een gemeenschappelijke server, zoals een personal computer of een LAN, met competities of teams, waar veel spelers tegelijk kunnen spelen. Veel spellen worden georganiseerd via online gemeenschappen, met als meest succesvolle het schaakspel en de bordspellen, die een sterke internationale aanhang hebben. Een ander populair tijdverdrijf voor gamers is video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.