Wat is Visine

Visine

 

 

 

 

Visine wordt sinds zijn debuut meer dan 50 jaar geleden gebruikt als behandeling voor uiteenlopende aandoeningen zoals ontstoken oogvliezen, glaucoom op middelbare leeftijd en, paradoxaal genoeg, droge ogen.

Hoewel onderzoek en literatuur het gebruik van dit geneesmiddel voor vele aandoeningen ondersteunen, wordt het steeds meer gebruikt, ondanks de aanvankelijke voordelen ervan,” de enige aanbevolen indicatie voor de behandeling van droge ogen in de mainstream, ondanks de bewezen veiligheid ervan. Het is algemeen bekend dat verschillende medicijnen voor verschillende aandoeningen werken. Geneesmiddelen werken goed voor bepaalde aandoeningen, maar ze werken niet voor alle patiënten. Zo is bijvoorbeeld gebleken dat wijdverbreid gebruik van bloeddrukmedicijnen tot een hoge bloeddruk leidt.

Ondanks het gebruik van deze geneesmiddelen voor de behandeling van verschillende aandoeningen, blijft het gebruik ervan, ondanks de bezorgdheid over de veiligheid, tot bezorgdheid leiden. Voor sommige aandoeningen lijkt er geen alternatief te zijn dan het gebruik van deze krachtige geneesmiddelen. Voor andere lijken andere behandelingen beter te worden verdragen en minder schadelijk te zijn. hetzelfde geldt voor het brede scala van aandoeningen die met deze geneesmiddelen worden behandeld. Het gebruik van visuele strategieën zoals het dragen van een bril, het spalken van de ogen, veroorzaken een minimaal ongemak voor de patiënt terwijl ze de kans op een doeltreffende behandeling vergroten.

Waar wordt Visine voor gebruikt? Dit geneesmiddel wordt gebruikt om droge ogen te behandelen. Volgens een artikel uit het Journal of Opthalmic Medicine, voelde 7% van de patiënten die Visines begonnen te dragen, dat hun ogen genezen waren.

Hoe wordt Visine gebruikt? De patiënt begint de behandeling met het drinken van Visine, Visine-oplossing of Visine-spray gedurende een periode van zeven dagen. Deze medicatie wordt gebruikt om de onderliggende oorzaak van het probleem te genezen. Op de zevende dag van de behandeling wordt het gedroogde oog chirurgisch geopend om de productie van tranen in het oog door de lakercellen (de zogenaamde lacrimale cellen) te verminderen. Vervolgens wordt een vochtinbrengende crème voor de ogen aangebracht die zonnebrandcrème bevat. Deze vochtinbrengende crème verbetert het vermogen van het hoornvlies en de huid om de productie van tranen te bevorderen Wat is het verloop van de behandeling?

Wij verkeerden in de gelukkige omstandigheid dat wij in het Army Research Center een zestien weken durend prospectief, open-label, niet-darmzuur- versus darmzuur-onderzoek konden uitvoeren. Hoewellosan even niet-toxisch is als elke andere chemische stof die in de geneeskunde wordt gebruikt, heeft het wel de neiging om dermatitis te veroorzaken. Daarom besloten we in de loop van ons onderzoek Visine te gebruiken voor de behandeling.

Begin de behandeling met een begindosis van 5 druppels tweemaal daags. Daarna wordt het product elke 24 uur met 5 druppels verhoogd. Wij hebben besloten dat de begindoseringen bezoek één en twee waren. Onze conclusie: deze behandeling kan anti-rhotic (een oogzalf) worden genoemd. Het is daarvoor dat we het enterzuur introduceren. Het is daarvoor dat we een 5% benzeenbasis inbrengen, waardoor de nuttige bacteriën hun werk kunnen doen. Wat gebeurt er nog meer? De genezing van de open wond, de vermindering van het idiote krabben (in de meeste gevallen 90% effectief!). We voegden 2 druppels clorica alba toe, dat is een antisepticum. Het bracht verlichting voor de open wondzool. Daarna verhoogden we de dosis om de 6-10 dagen (4 druppels microdermabrasie tweemaal daags). Na een jaar, verminderden we tot 1 druppel zeven maal daags.

Welke andere voordelen brengt het met zich mee? Het gebruik van antibiotica was niet zo succesvol omdat de meeste wonden geïnfecteerd waren door organismen die resistent waren tegen dit antibioticum. Bovendien vonden we het enterzuur niet zo doeltreffend als de orale tablet. Waar lijkt het op? Het werkt meer als andere topische producten voor de behandeling van schimmelnagels, het blijft veel langer in het nagelbed, het behandelt zowel de nagelriemen als de bal van de nagel. Na verloop van tijd krijgt het een resistentie tegen deze inwendige medicatie. Dus als u een van de mensen bent die al veel producten hebben geprobeerd zonder succes, moet u Visine misschien eens een kans geven.

Disclaimer: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en geeft een mening weer. Het is geen vervanging voor een medische consultatie. Het wordt ten sterkste aangeraden om de mening van een gediplomeerd medisch professional in te winnen alvorens zelfbehandelingsmethoden te proberen. De auteur moedigt internetgebruikers aan voorzichtig te zijn bij het gebruik van medische informatie. Als u niet zeker bent over uw medische toestand, raadpleeg dan een arts.

Referentie:

Yunus vL. Vergelijking van de rol van orale en topische antibiotica bij de behandeling van onychomycose. Journal of Trace Minerals in Medical Medicine, 2002; 3: Whispering S, ed.

onyms, R depletion of© 2007 by Gary Clements

Bezoek TheOrthodox Company voor informatie over de behandeling van schimmelnagels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.