Wat is onderwijs

HypnoBirthing is leerzaam en behandelt alle emotionele aspecten – daarom gaan zovelen voor de cursus.

Zoals zoveel dingen, wordt de glans vaak van de details afgehaald. Je leert niet alleen over het niet hebben van een natuurlijke bevalling, maar je leert ook iets tamelijk relevants voor je zwangerschap, naast de grote foto’s.

Stel je voor dat je zwanger bent en gaat bevallen. In plaats van je eigen lichaam zich voor je ogen te zien ontwikkelen, ben je informatieverstrekker. kruipt in een naperspace, om een groepTop Weak Babies op te zetten, en schrijft het hele proces op, om het vervolgens te delen met je verloskundige (of significante andere). Dit wordt verondersteld een blijde gebeurtenis te zijn – een einde van een geweldige zwangerschap. In plaats van het gevoel van levendigheid dat je zou voelen, zou je, als je onvruchtbaarheid had meegemaakt, angst kunnen voelen, maar ook vervuld kunnen zijn van woede en angst. Het enige gevecht dat een moeder heeft tegen een bevalling is de schok, die optreedt als je erachter komt wat het eigenlijk inhoudt. Vaak zal een tiener het gevoel hebben dat ze een ‘verkrachting’ heeft gehad als er geen lichamelijke tekenen zijn, maar een ze schreeuwt dat hun kind niet van hen is. Ze is niet onredelijk – geen enkel kind verdient het om het soort pijn te voelen dat zij heeft.

Tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik hoeveel mijn lichaam zelf kon ontwerpen. Mijn lichaam wierf zich op om moeder te worden ter voorbereiding op de taak die voor me lag. Ik kan je garanderen dat ik niet ongeschikt was voor een natuurlijke bevalling. In feite had ik meer bekkenvocht dan mijn moeder had toen ze beviel, dus ik weet dat ik me niet zo ongemakkelijk zou hebben gevoeld, als ik de kans had gekregen om het geboorteproces te kiezen. Ik zou op een comfortabele, ontspannen manier van mijn zwangerschap hebben kunnen genieten, in plaats van er elke week bang voor te zijn en elke dag te tellen, me afvragend of ik het wel zou volhouden en het einde zou halen.

Maar gelukkig voor mij had ik de kans om mezelf te onderwijzen, te leren en verschillende bevallingsopties te overwegen. Ik had het geboorteproces kunnen kiezen om de gezondste en veiligste bevalling te krijgen en me geen zorgen te hoeven maken over de zorgen die andere vrouwen hebben. Dit was cruciaal omdat ik niet de fout wilde maken een onevenwichtige geest te hebben omdat het mijn lichaam op een grote manier beïnvloedde, rugproblemen veroorzaakte, en andere effecten waarvan ik niet wist dat ik ze had.

Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om te leren, en te blijven zoeken en kennis op te doen, over hoe mijn geest werkt – hoewel ik niet langer bang ben voor nog een miskraam – zodat ik een gezonde, plezierige zwangerschap en geboorte kan hebben. Niet weten en je geen zorgen maken over veel factoren kan niet de wortel raken van een negatieve geest of een negatief lichaam.

Veel vrouwen weten al wat cognitief-spiritueel is, en hoe te beginnen met wat is. Met HypnoBirthing kun je de informatie vatten, het juiste programma of de juiste filosofieën kiezen en je meer herinneren van wat een bemoedigende geboorte hoort te zijn.

Lees meer:

Zwangerschapscursus Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.