Minoxidil. Haargroei

Haarwerk

 

 

 

 

 

20Haarfollikels herstellen om haarverlies tegen te gaan is al vele jaren een uitdaging. Ondanks nieuwe bevindingen is de zoektocht naar een permanente oplossing voor haarherstel nog niet afgerond. Een nieuwe optie die populair is geworden, is echter Minoxidil.

Minoxidil is een product dat is samengesteld om u te helpen op natuurlijke wijze de groei van de haarfollikels te bevorderen. Het is afgeleid van de natuurlijke actieve bestanddelen die in aloë vera voorkomen. Minoxidil is het enige product op de markt dat speciaal is samengesteld om de hergroei te stimuleren.

Door slapende follikels te stimuleren, helpt Minoxidil uw haargroei te herstellen. In de meeste gevallen helpt het om het haarwerk sterker en langer te laten groeien dan ooit tevoren. Al na een paar weken zult u een aanzienlijke verbetering van de dikte en de volheid van uw haar merken. Na slechts 4 tot 6 weken beginnen de resultaten zichtbaar te worden.

Het is de natuurlijke manier om de groei van de haarfollikel te stimuleren. Net als andere factoren, zoals stress, genetica en ongunstige omstandigheden zoals chemotherapie, kan stress alleen al leiden tot haaruitval. Dit is echter niet helemaal waar. Minoxidil veroorzaakt geen directe schade aan de haarfollikel. Het product probeert alleen het lichaam te helpen om te doen wat het eigenlijk nooit eerder heeft gedaan. Minoxidil is dus geen behandeling tegen haaruitval. Het helpt het lichaam gewoon te doen wat het nooit eerder heeft gedaan.

Andere factoren die haaruitval kunnen veroorzaken zijn:

o Een volledige follikel sterft af (anagene fase).

o trager groeiende follikels.

o Haar zal eerder uitvallen.

o U kunt ook tijdelijke ‘opvliegers’ krijgen, waarbij er in een uur meer haar uitvalt dan normaal.

Andere factoren die de haargroei beïnvloeden zijn:

o Chemische stoffen in shampoo.

o Verouderingsproces.

o Stress en angst.

Het is de combinatie van deze factoren die maakt dat de meerderheid van de mensen ofwel geen haargroei heeft ofwel een beperkte haargroei. Als u zoals de meeste mensen bent, zit u er ergens tussenin. U hebt ongetwijfeld gehoord over de voordelen van Minoxidil en de noodzaak van technieken om de haargroei te bevorderen, maar welke daarvan werken?

Het antwoord hangt af van uw omstandigheden.

Als u Minoxidil niet gebruikt omdat u het te duur vindt, zijn de kosten waarschijnlijk nog te hoog. Met ongeveer $50 voor een voorraad van 5 eenheden is het een van de duurste producten die verkrijgbaar zijn. Als u het trouw gebruikt, kunnen de kosten omlaag. Als u echter met een nieuw product experimenteert, is de kans groot dat het de werking van het product dat u momenteel gebruikt, verstoort. Vraag, voordat u het gebruik staakt, advies aan de verkoper of het mogelijk is de twee producten te combineren en van de resultaten te genieten. Zo ja, ga dan uw gang en geniet van de resultaten.

Als u Minoxidil gebruikt om de haargroei te stimuleren, zullen de effecten tijdelijk zijn. Het kan zijn dat uw haar minder snel groeit en dat uw haar niet zo dik is als het zou kunnen zijn. Minoxidil is niet geschikt voor fijn, dun of babyhaar. Het is zeer geschikt voor dik, stug of weerbarstig haar dat niet goed reageert op andere haargroeimiddelen.

De haargroeiminoxidil bindt zich aan de haarfollikel en verstoort de celcommunicatie die nodig is voor de haargroei. Dit voorkomt de juiste vorming van nieuwe haarcellen en het verlies van de reeds aanwezige haarcellen. Het is niet bekend hoe lang de effecten aanhouden.

Wat je moet doen

Dit is niet het moment om te experimenteren met haargroeiproducten. Als u een haargroeistimulator gebruikt, gebruik die dan alleen op het gebied waar u de behandeling ondergaat. Dit is om de kans op gevaarlijke allergische reacties te minimaliseren.

De haargroeiproducten bevatten ingrediënten die vergelijkbaar zijn met Minoxidil en ze kunnen worden gebruikt op plaatsen waar u haarverlies heeft. Ze kunnen zo vaak als nodig op de huid worden aangebracht en na de behandeling worden verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.