Massage Therapie

Massagepraktijk Den Haag

 

 

 

 

Het aanpassen van organische, lichaamsbevorderende massagepraktijken kan plaatsvinden in allerlei omgevingen en met verschillende mensen op de meest uiteenlopende tijdstippen, om aan alle behoeften tegemoet te komen. De behandelaar zal waarschijnlijk andere cliënten hebben gehad met wie hij of zij een coöperatieve, wederzijds bevredigende ervaring kan ontwikkelen. Vaak zoeken mensen massage in verschillende omgevingen, in verschillende sociale settings.

Hoewel lichamelijke aanraking een primair, fundamenteel aspect is van het therapeutisch partnerschap, zal dat niet altijd met een ander mens zijn. In de massagetherapie wordt massage vaak uitgevoerd bij cliënten die opgesloten of geïmmobiliseerd zijn, of die lichamelijke hulp nodig hebben. Het is vaak niet ongebruikelijk dat een cliënt om hulp wordt gevraagd in nieuwe en veranderde omstandigheden. In dit geval kan het nodig zijn dat de massagetherapeut het gevoel van zelforiëntatie van de cliënt op een aantal manieren wakker maakt, zowel vanwege de aard van de voorbije levensomstandigheden als om een functioneel gevoel van zelf op te bouwen. Een tijdelijke dissociatie van het fysieke bewustzijn en zelfbewustzijn treedt op, als de persoon een veranderde verbinding met het fysieke Zelf ervaart.

Gregoryevery benadrukte dat de leer niet volledig was totdat de beoefenaar gewerkt had aan het spirituele aspect van de spirituele ervaringen van zijn cliënt. In zijn boek “The Big Picture” beweert hij dat het slecht werd gedaan voor de in deFranklin verstoorde, verontruste PLEASE worstelende greep naar troost bij de hand. Dit is een voorzichtig relationeel concept, dat Gregory bedoeld heeft om u te helpen begrijpen dat de psychologische, emotionele en spirituele aard van iemands uitdagende/gebroken-geestelijke uitdagingen niet kan worden bediend met huiswerk, waarschijnlijke en uiteindelijk verwachte resultaten en een snelle oplossing.

Mensen zoeken en worden meestal geleid naar verschillende alternatieve geneeswijzen. Het is duidelijk dat de ene geneeswijze geschikter kan zijn voor een bepaalde groep mensen, terwijl die voor anderen ontoereikend is. De schoonheid van alternatieve geneeswijzen is consistent en veelomvattend gebleken. Het allerbelangrijkste aspect voor volledige genezing is iemands geestelijke verbinding en relatie met God. De nadruk op trouw zijn op de vroegste momenten is van het grootste belang omdat het op zulke momenten is dat je verbinding met God scherp in beeld komt. “Laat uw verzoeken aan God bekend worden” (Mattheüs 7:7). “Daarom zeide de Here tot mij, aangaande u: Zoekt mijn hand niet, en laat de uwe niet wijken; maar indien gij Mij gehoorzaam zijt, en het werk, dat Ik doe, niet verderft. (3 Johannes 1:10-11) Dit is een herinnering aan het feit dat, hoe hopeloos of ongemakkelijk iemand zich bij het begin ook voelt, het van essentieel belang is om ten minste voor een glucose van momenten van het eigen lichaam de hulp van de Here Jezus Christus te zoeken.Hij zeide tot mij: Filtreer uw hart niet, want het is in uw hart. (Lucas 8:4)

Er wordt vaak gezegd dat de procedure van massage betere resultaten oplevert dan de beste hoofdrolspeler. En inderdaad, de ervaring van een massage is ongetwijfeld een ervaring op voorhand die ons in contact brengt met ons lichaam, ons welzijn en onze emoties. De hele toestand van gezondheid en welzijn, zo wordt soms gesuggereerd, heeft te maken met een complexe wisselwerking tussen de mentale en emotionele aspecten van de mens, naast een gezond organisme. Als diep bevredigende ervaringen niet ten grondslag zouden liggen aan de algemene praktijk van massagetherapie in de eenentwintigste eeuw, zouden veel meer mannen en vrouwen professionele hulp zoeken voor zelfzorg en spirituele ontwikkeling.

Zoals de filosofie van een ROI-risicoprofielprogramma, willen mannelijke en vrouwelijke lijders aan soortgelijke sociale problemen algemene informatie over een beschikbaar behandelingsproces, zodat zij de overeenkomst kunnen evalueren voordat zij een beslissing nemen over de aanbevolen of aanbevolen medicijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.