Keratine behandeling

Keratine behandeling Tilburg

 

 

 

 

Keratine is een eiwit dat voorkomt in de huid, het haar en de nagels. Het helpt om deze lichaamsdelen sterk te houden en er gladder en gezonder uit te laten zien. Een keratine behandeling door kan tot zes weken duren voordat de door u gekochte resultaten zichtbaar zijn.

Keratine is een proteïne die moeilijk te beheren kan zijn. Het verbindt zich met natuurlijke oliën en gaat niet gemakkelijk weg. Het kan verharden en kristallen vormen die je haar pluizig kunnen maken. Maar net als ander haar dat keratine bevat, zal uw keratine in de loop van de nacht afbreken en uitwassen. Als aanvulling op een keratinebehandeling voor uw haar, raad ik u aan om ook een keratinebehandelingsproduct te kopen dat in het haar blijft zitten. Dit product beschermt uw haar tegen vervuiling en vermindert de uitdrogende werking van de keratine.

Ik heb veel contact gehad met mensen die keratineproducten gebruiken, maar ik heb geen nadelige effecten gezien. Als je nog steeds twijfelt, neem dan contact op met een stylist die ervaring heeft met keratinebehandelingen. Zorg er ook voor dat de stylist geen gebruik maakt van de volgende producten in combinatie met een keratinebehandeling, tenzij anders vermeld:

Stylisten raden de volgende producten aan:

Het belang van het gebruik van de juiste haarproducten kan niet genoeg worden benadrukt. Het haar van elke persoon is uniek en de resultaten zullen verschillen. Oplossingen die voor de ene persoon werken, werken misschien niet voor de andere. Elke persoon heeft ook een andere smaak en haartypes. Oplossingen zullen variëren omdat ze afhangen van de soorten en types haar die behandeld worden.

Raadpleeg een professional voor de beste oplossing. Een professional zal met u een consultatieproces doorlopen om het juiste product voor uw haar te vinden. Ze gebruiken producten die zijn getest en waarvan is aangetoond dat ze goed werken op uw haar. Als u naar een afspraak komt en er futloos en onaantrekkelijk uitziet, is de kans groot dat ze niet met u verder zullen gaan. In plaats van naar een professional te gaan, moet u altijd naar een bedrijf gaan dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen voor uw haarproblemen. Dit zal garanderen dat u de juiste resultaten krijgt.

De eerste afspraak zal u tonen hoe uw haar wordt behandeld. Je moet stil blijven zitten terwijl ze een gelignine-oplossing op je hoofdhuid aanbrengen. Dit is de chemische stof die het chemische proces begint om je haar steil te maken. Zodra dit is gedaan, beginnen ze met een appel cider azijn spoeling. De oplossing begint met het verwijderen van oliën uit je haar en begint dan met het steil maken van je haar. Je hele hoofd wordt gewassen met de azijnoplossing en daarna wordt een neutralisator aangebracht. De neutralisator brengt de pH van het haar in evenwicht en begint de oliën te vervangen die tijdens het chemische proces werden verwijderd. Nadat het proces is voltooid, wordt het haar gespoeld en opnieuw geneutraliseerd.

De stylist zal u uitleggen wat hij gaat doen en waarom. Daarna zal hij u vragen stellen en instructies geven. Als u de professional in de salon bent, moet u tijdens het hele proces blijven staan, zodat u het in de gaten kunt houden. U zult ook instructies krijgen over wat er met uw nieuwe haar zal worden gedaan. Het is belangrijk om naar uw stylist te luisteren, want zij weten wat het beste zal werken met uw haar en zij kunnen u betere resultaten geven.

comedogene producten worden op het haar aangebracht. Het proces begint met de professionele toepassing van een reinigende lotion op uw haar. U moet alle sieraden uit uw haar verwijderen voordat u deze behandeling ondergaat. Sieradenbussen kunnen een reactie veroorzaken, en die moet u sowieso nooit dragen. Het haar wordt ook getrimd indien nodig.

Voor dit type procedure wordt het haar gewassen met een neutraliserende lotion. Daarna wordt een beschermende crème aangebracht. Deze beschermt het haar tegen breuk en zorgt ervoor dat het sneller geneest. U kunt nog andere behandelingen krijgen, maar dit is de meest gebruikelijke. Daarna wordt het haar met een stijltang gladgestreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.