Hoe maak je je baby klaar voor de eerste keer?

Baby fotoshoot Amsterdam

 

Na de zwangerschapsduur van 1 tot 3 maanden is de baby te moe om met het blote oog te worden gemeten.

| Het fotograferen van uw pasgeboren baby kan zowel een opwindende als uitdagende taak zijn, maar het belangrijkste aspect hierbij is om positief te zijn. Dit is ook voor u een moeilijke tijd, bereid u voor door naar de eerste foto’s van uw baby te kijken, geniet van de foto’s en doe het graag goed. Als u dit fotografie project thuis uitvoert is dat geweldig maar vergeet niet uw opnamen van de pasgeboren beelden vast te leggen en de gegevens van de pasgeborene bij te houden. Als u een technicus bent die met baby’s werkt op een video t.v. zijn zij een kostbaar geschenk voor u en u zou moeten proberen om enkele foto’s van uw pasgeboren baby vast te leggen. Het scherm is zo koud en het kleine kind beweegt zich nauwelijks, dus er is een echt gevoel van warmte bij het kijken naar de pasgeborene en de mooie persoonlijkheden van de allerkleinsten.

| Op uw oudere baby, is het misschien niet aan te raden om foto’s van de baby’s te maken voor het geboortekaartje enkele dagen nadat ze geboren zijn, maar als u een babyfotogeschenk hebt gekregen, zou ik u aanraden om uw best te doen en babyfoto’s te beginnen maken in de periode van 1 maand tot 3 maanden zwangerschapsduur. Dit kan een geweldige tijd van de zwangerschap zijn om in te schakelen en jezelf te betrekken bij het kind. Tijdens de tweede helft van de zwangerschap gebeuren er meestal veel belangrijke gebeurtenissen in de moeder, zodra ze klaar is met de prenatale behandeling de eerste dag zelfs mobiele telefoons en autoruiten om niet te reizen tussen de stad en het ziekenhuis. Daarom kan de moeder op sommige dagen haar baby vergeten, maar zodra ze ook maar een beetje opwindend nieuws krijgt, zal ze ge├»nteresseerd zijn om een nieuwe foto van de baby te nemen en een paar kiekjes voor het geboortekaartje te leveren.

Een ander goed moment om foto’s te maken van de nieuwe baby is wanneer de vrouw en de baby een dag of twee vrij zijn.

| Zelfs als uw baby vrij langzaam groeit, is er altijd een manier om uw baby meteen op de foto te krijgen. Foto’s maken is een goede gelegenheid om te beginnen uw baby bloot te stellen aan licht met zorgvuldig getimede belichtingstijden of met behulp van een stroboscooplamp. Dit zal uw baby helpen om zich wakkerder te voelen en zich meer op zijn gemak te voelen bij het moment van belichting. En als je pasgeboren baby een iPhone heeft, dan kun je gewoon een iPhone app downloaden uit de AppStore. Zodra u begint met het maken van foto’s van uw baby op uw iPhone, kunt u een paar foto’s uit de wereld van de fotografie kiezen of u tot anderen wenden en uw foto’s verbeteren door het uploaden van een door gebruikers bewerkte foto van uw muze.

| 46 zelf een geweldig moment om naar je baby te kijken of nog een andere reden waarom je nu met camera Babyfotografie zou moeten beginnen. Meestal vindt het plaats in familieverband of bij goede vrienden.

| Tijdens dit speciale moment zullen zij de ontwikkeling van uw baby in de gaten houden en u voortdurend mooie steun en natuurlijke emoties geven. Wanneer u foto’s maakt, zal het een heerlijk gevoel zijn om uw baby te zien glimlachen en te zien delen in dit moment.

| Het potentieel van het speelgoeduniversum voor baby’s is reeds vrij goed bestudeerd en er wordt op gewezen dat de zich ontwikkelende baby 3 tot 4 speelgoedverzamelingen kan hebben. Hoe bereidt u zich voor op uw baby om met zoveel van dit speelgoed te spelen? De kern- of energieballen spelen meestal een directe rol en ze passen perfect bij de energetische energie├źn van je pasgeboren baby. Probeer dus een speeltje te vinden voor het gehemelte van uw baby en maak hem opgewonden en blij.

| Iedereen gelooft dat het frequent bezoeken van nieuwe plaatsen en activiteiten sommige baby’s helpt om betere taalvaardigheden te ontwikkelen, maar het omgekeerde is ook waar. Uw baby incognito meenemen naar meer doordachte thuisactiviteiten is een slimme manier om zijn groei te ondersteunen en een echte situatie-ervaring op te doen. Bekijk de volledige lijst van activiteiten die u met uw baby kunt doen en kijk of u in uw eigen huis of thuis met de hulp van vrienden een compromis kunt sluiten.

| Er is veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Enkele van de meest verfijnde onderzoeken werden gedaan door Dr. Charles Scheill in Duitsland. In het begin van de jaren ’80 heeft Scheill als vrijwilliger veel tijd besteed aan het observeren van zuigelingen in het Brookhaven Hospital. Hij observeerde en registreerde films van hoge kwaliteit tijdens ongeveer 40 sessies op verschillende hoogtes. De energiedomeinen van de baby, de ontwikkelingsleeftijd en de fysieke en emotionele kenmerken werden zorgvuldig vastgelegd. Als studies op dit gebied door uzelf worden gedaan, wees dan verdraagzaam, want er is altijd een zekere mate van vooringenomenheid die in de eindresultaten aanwezig zou zijn geweest. Het grootste deel van de onderzoeksperiode waren de borstvoedingsjaren en de wiegervaringen bleken bijzonder versterkt. Dr. Scheill gelooft dat dit fenomeen een zekere technische geldigheid heeft. Volg deze aanwijzingen zorgvuldig op en kijk of u het eens bent met dit onderzoek, u kunt er veel baat bij hebben.

Lees meer:

Kinderfotografie Amsterdam

Newborn shoot Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.