Hoe creëer je een prachtige stijl

Barbershop Utrecht

 

Als fotograaf, kapper en schoonheidsspecialiste  kunt u een look creëren die bij uw klant past. Een nieuwe stijl kan letterlijk minuten duren. Een leuk kapsel kan een maand duren. En samen met je kapsel kun je je klant verblinden door de juiste haarsnit te kennen voor haar gezichtsvorm. Hier is hoe:

Ga plat op hun hoofd liggen en kijk ze in de ogen. Dit is de belangrijkste blik aan de voorkant. Veel cliënten zullen met hun hoofd naar beneden liggen. Kijk ze recht in de ogen en zie hoe hun voorhoofd Hills? Als ze halo’s hebben (Hij heeft gelijk) dan te kort. Te lang? Dan te breed over de brug van hun neus. Te rond? Dan niet breed genoeg. Het zijn allemaal belangrijke richtlijnen om te overwegen.

Vraag dan aan je klant, “Staat dit me goed?” Onderzoek dan haar gezicht. Haar vorm is belangrijk. Vraag dan aan de haarstylist van je klant of dit kapsel bij haar gezichtsvorm past. Vraag tenslotte naar de leeftijd van je klant. Staat dit kapsel haar goed?

hun haar föhnen en een tijdschrift voor hun gezicht houden. De stijl die ze kiezen zegt zoveel over wie ze zijn. Het voorvormen van een foto zegt zoveel over de persoon die het laat doen. Wil je weten wat je klant wil?

Als een professionele haarstylist, moet je je creativiteit laten stromen. Breng je klant terug naar zijn expressieve zelf. Wat ze ook vragen, je moet het trouw kunnen namaken.

Houd er rekening mee dat bepaalde delen van het kapsel van de klant alleen kunnen worden gedaan als het kapsel op een bepaalde manier wordt uitgevoerd. Het valt in de categorie van vereisten. Als een kapsel moet worden herhaald, knip het dan op dezelfde lengte en pare op het gewijzigde kapsel.

Wij als professionals zijn geen kunstenaars; wij creëren en modelleren. Wij hebben een wereld van mogelijkheden met wat ons geleerd is te doen. Helaas hebben we niet allemaal wereld-kunsttalent. Maar we hebben allemaal verlangens om te leren en verlangen om nieuwe trucs onder de knie te krijgen. Het zijn die verlangens die ons naar de top van ons vak drijven.

Haarstyling is een kunst. Een kans om een statement te maken. Het is een kunst die een hele look kan veranderen, als je het goed doet. Daarom moeten wij als professionals uitmuntend zijn in wat we doen. Zo niet, dan lopen we het risico de visie op te offeren van de persoon die we geacht worden te produceren.

Als professional moet u de kans begeren om nieuwe kapselvormen en -ontwerpen onder de knie te krijgen. Zelfs als u uiteindelijk de look bereikt, hebt u niet noodzakelijk het beste werk geleverd. Je hebt misschien niet de meeste vaardigheid, maar je kunt zeker een goede haarstylist zijn.

Heb je ooit in de spiegel gekeken en gedacht, “Kon ik er maar zo uitzien…?” Het is een absurde standaard om voor jezelf te stellen. Waarom niet houden van hoe je eruit ziet? Zelfs als je geen superster bent, zal dat supermodel kapsel waarschijnlijk slechts een kinderdroom blijven.

Probeer te genieten van het proces om dat speciale celebrity kapsel te creëren. Het vergt vaardigheid en geduld om het goed te doen. Als je het eenmaal gezien hebt, zal de herinnering blijven hangen. Is het even gemakkelijk om het volgende fantastische kapsel te creëren? Iedereen heeft het recht op 1978 zoals hij/zij dat wil.

Weet je wat er nodig is om die jeugdige energie te creëren die de vreugde van het scheppen ervaart?

Oefen! Je zult geweldig zijn in het vinden van je eigen persoonlijke stijl. Bijvoorbeeld, om die funky jongere look te creëren, ga je voor de spiegel staan en pak je de verfkwast. Maak je geen zorgen over welk merk je gebruikt. Er zijn tegenwoordig verschillende merken onder verschillende namen. Maar wat je moet onthouden is dat als je elke keer een ander merk gebruikt, je het merkgevoel snel zult vergeten en gewoon weer teruggaat naar wat de vorige keer opgedroogd was. Om je eigen funky stijl te creëren, pak je een set sponzen die gebruikt worden voor het sponzen. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over welk type het is. Sommige komen met puntige stmicro borstels. Het betekent dat het klaar is om te kleuren.

gepassioneerd door oogschaduw? Dan is het misschien tijd om die oogschaduw alvast te pakken want je weet echt nooit waar je zult stoppen. Natuurlijk, je stopt bij de preppy chick oog daar. Dan, als je het stopt voordat je te avontuurlijk wordt. Zeker je zult voelen als een plaaggeest. Als je stopt voordat je bij het puntige deel ervan komt. Dan zijn het. Er zijn grenzen. Maar wat is het. hoe dan ook.

Lees meer:

Barbershop Utrecht

Barbier Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.