De beste stijltang

Stijltang stoom

 

 

 

 

 

 

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om mijn droge haar steil te maken was met een stijltang. Voordat ik op zoek ging naar een stijltang, heb ik eerst wat onderzoek gedaan. Een zoekopdracht op “anti-frizz” of “stijltang” in de categorie haardesign geeft resultaten bij zowat elke zoekmachine in de buurt. Hoewel ik wist dat er veel verschillende soorten strijkijzers waren, waren er niet zoveel als er keuzes waren voor mijn zoekopdracht.

De meest populaire en bekende optie voor het steil maken van het haar is de keramische steiltang. Keramische strijkijzers zijn er in een verscheidenheid van stijlen voor haarverzorging tools. Het is goedgekeurd voor gebruik in meer dan 100 landen en is een van de weinige hulpmiddelen die permanent is beoordeeld en goedgekeurd voor gebruik in de VS. Keramische strijkijzers zijn aangepaste strijkijzers voor ingegroeid haar die gebruik maken van het keramisme om het haar glad te maken.

Keramische behandelingen doen wonderen op krullend of pluizig haar. Als je eenmaal begint met het gebruik van deze behandeling is het zeer mild voor je haar. Je kunt het steil maken, omdraaien of krullen en het springt direct terug. En het werkt op alle texturen van haar. Mensen met dun, dik, normaal tot vet haar vinden dat ze geen probleem hebben met het gebruik van een stijltang voor hun haar.

In de beschrijvingen van stijltangen wordt in sommige gevallen gebruik gemaakt van toermalijnplaten, die meer ionisch dan keramisch zijn. Bij gebruik op dikker haar bestaat het risico dat het haar wordt beschadigd. In de beschrijving van keramische stijltangen wordt beweerd dat het haar gaat glanzen en glanzen als het wordt gestreken op keramisch behandeld haar.

Andere stijltangen bevatten zilvermetaal of gebruiken glas om warmte te creëren. Zilver metaal is zeer glanzend wanneer gepolijst, maar niet zo glanzend wanneer gebruikt op haar. Ik heb gezien dat zowel zilver als goud als opties werden genoemd bij dezelfde persoon. Goud werkt wel, maar de glans die ermee wordt geassocieerd is meestal afkomstig van een spray-afwerking en niet van natuurlijke glans.

Mensen zijn net kleine kinderen die rondrennen en die nergens naar kunnen kijken zonder in handen te krijgen wat ze willen. Kijk naar de wereld door de ogen van een kind en alles wat ze zien is wat ze willen. Zo is het ook met ons, we willen wat we niet hebben. Dit is waarom pruiken en een pruik zo populair zijn. Je kunt je haar altijd verbergen door een hoed of een zonnebril te dragen, maar de waarheid is dat je jezelf daarmee geen recht doet. Waarom verander je je look niet in iets wat meer bij jezelf past. Ga voor de beste stijltang of een fantastische pruik en onthoud waarom je deze remedies hebt gezocht. Je haar zal de wereld altijd vertellen wat jij wilt dat het zegt.

Afro-Amerikaanse stijltangen zijn erg populair, maar als je niet kunt veroorloven een Afro-Amerikaanse stijltang of als je niet kunt vinden in een winkel lokale winkel, probeer dan een online. De meeste online winkels hebben een specials plaats onder gereedschappen en producten die zal hebben ze direct naar uw huis verzonden. Er is geen noodzaak voor een levering vergoeding, verzending gewicht, of een wachttijd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.