Biologische haarverzorgingsproducten

Met een breed scala aan voedingsmiddelen kunnen we van ieder van ons verwachten dat we bijdragen, ondersteunen en profiteren van dergelijke natuurlijke heilzame stoffen. Veel experts zijn het er echter over eens dat niet alleen onze voeding het haar voedt, maar ook de producten die we gebruiken.

Ik kan u een korte omschrijving geven van de producten die wij in onze salon gebruiken. Onze stoomhanddoek heeft bijvoorbeeld planten die dezelfde aminozuren vrijgeven die het lichaam produceert terwijl we zweten. Als je deze handdoek op een bord zou leggen, zou onze naam erop staan.

Om verschillende redenen is elk haar- en huidproduct in onze winkel zo ontworpen dat het de gezondheid van ons haar bevordert en de gladheid van onze huid bevordert. Keratine is bijvoorbeeld een eiwit dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt en ons haar glans en veerkracht geeft. Het behoud van dit eiwit is belangrijk voor het behoud van de natuurlijke sterkte en kleur van het haar. Haarproducten zoals shampoo en conditioner die natuurlijk zijn, bevatten minder ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor het haar en de huid. Het haar en de huid op je hoofdhuid vormen geen levend wezen. Daarom is het belangrijk om het op de meest natuurlijke manier te voeden en te verzorgen.

De meeste shampoos die wij verkopen zijn voor normaal tot vet haar. Deze shampoos zijn ongeveer net zo effectief als shampoo en conditioner die het haar uitdrogen, maar een klein beetje olie achterlaten. We adviseren gebruikers van haarverzorgingsproducten altijd minimaal 8 tot 9 glazen water te drinken voor een optimale haargezondheid. Aldehydra is het primaire ingrediënt in onze biologische shampoo. Elk biologisch haarproduct is ook gemaakt met plantaardige ingrediënten en natuurlijke plantaardige ingrediënten van over de hele wereld. Van sommige producten is bewezen dat ze vuil haar bedekken met een veel natuurlijker uitziende haardos.

De natuurlijke plantaardige ingrediënten die in deze shampoos worden gebruikt, zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid gezonde voedingsstoffen kunnen opnemen en de huid er beter uit laten zien en voelen. Biologische shampoos bevatten geen agressieve ingrediënten die in veel andere producten voorkomen. Je vindt er items zoals aloë vera, goji-bes en pure essentiële oliën om er maar een paar te noemen. Artikelen zoals ricinusolie en tea tree olie worden gemakkelijk opgenomen door de huid en het haar. Zowel het haar als de hoofdhuid hebben er veel baat bij om alleen biologische shampoos en conditioners te gebruiken. Zoek ook naar producten die het gebruik van groene energie bevorderen. Zo help je het milieu én je portemonnee.

Om een ​​biologische salon bij u in de buurt te vinden, kunt u bellen naar 240-731-3724 om een ​​consult in te plannen. Een gekwalificeerde stylist zal u helpen het succes van uw salon voort te zetten, en u zult er blij mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.