Aloë Vera – Hoe vind je de beste aloë vera?

Aloe vera drank

 

 

 

 

 

Omdat aloë vera drank rijk is aan mineralen, vitaminen en aminozuren, is het van nature zacht en licht verteerbaar. En, zoals reeds gezegd, heeft het een hoog cafeïnegehalte, wat helpt om de gespannen zenuwen te verlichten. Het helpt ook om de gifstoffen in het lichaam te verwijderen. Anderzijds heeft aloë vera gel een verkoelend en verzachtend effect op de huid, en is het bijzonder doeltreffend voor gedehydrateerde patiënten. Het biedt optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van radiotherapie.

Het sap van deze plant heeft een eigenschap waardoor de stoffen die het bevat, kunnen doordringen tot in de kernen van virussen en deze vernietigen. Het sap heeft een verkoelende en verzachtende werking op de huid. Bovendien beweren sommige rapporten dat aloë sap de infectie van acne kan voorkomen. Het is te wijten aan het hoge gehalte aan alkaloïden dat helpt om de groei van P450 of “eiwit verterende” bacteriën te voorkomen, die nodig tekorten bij personen die lijden aan maagzweren. versterkt immuniteitssysteem

Ondanks het feit dat al deze “positieve” effecten zijn afgeschreven, zijn er toch patiënten die enige verlichting hebben gevonden bij aloë vera. Er zijn echter manieren om aloë te kweken, zodat u er geen tekorten van krijgt. Daarom is het beter om het sap van de aloë plant te controleren, want er zijn aloë producten aanwezig in sommige kruidenierswinkels.

De beste manier om een tekort aan aloë vera te voorkomen is de gelcapsules te kopen bij deskundigen. Daarom moet u letten op de inhoud van het sap in de supermarkt. Ter vergelijking, er zijn sapformules die een hoge hoeveelheid aloë bevatten. Er zijn echter enkele nadelen aan dit product. Het sap kan een sterke smaak hebben en er kan een onaangename geur aan zitten. De smaak is niet onderscheidend. De inhoud kan vrij hoog zijn. Daarom moet u, voordat u het sap koopt, het etiket lezen om erachter te komen of het sap aloë bevat. U moet extra op uw hoede zijn als het sap wordt gekocht van een particuliere leverancier. Aloë sap gekocht bij een particuliere leverancier is namelijk waarschijnlijk nep.

Als een veiliger alternatief voor aloë vera sap, kunt u zich bezighouden met aloë producten die worden geproduceerd door bedrijven die zijn gebonden aan de aloë-industrie. Ze zijn dus betrouwbaar en moet u voorzien van nauwkeurige informatie over het product. Hoewel, voordat u een specifiek product koopt, u het etiket moet lezen, moet u particuliere leveranciers vermijden. Aloë producten, of ze nu door bekenden of door de overheid worden geproduceerd, kunnen namelijk een hoog gehalte aan blauwzuur bevatten, dat later prostaatproblemen kan veroorzaken.

Last but not least, moet u voorkomen dat het kopen van de aloë Vera product dat wordt aangeboden als een “weggeven” geschenk, omdat het bevat agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor uw huid bij continu gebruik. In plaats van het te nemen, moet u de hulp inroepen van een professionele estheticus om u te helpen met het gebruik en de resultaten.

Aloë producten zijn er in overvloed voor het hydrateren van de huid, maar u moet ook producten vinden die helpen om de productie van talg door de talgklieren te verminderen. Dit soort producten helpt ook om het uitbreken van acne op huidniveau te voorkomen.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.